Wortel tafel Rotterdam

Een wortel tafel voor uw huis in Rotterdam? Dan moet u bij teakspeciaalzaak Dessa zijn! Wij zijn de specialist voor wortel tafels bij u in Rotterdam. Wij bieden u het mooiste en beste op het gebied van deze puur natuur meubelen. Dus zoekt u een uniek meubelstuk met een geheel eigen uitstraling? Dan is een houtproduct als een wortel tafel bij u in Rotterdam niet te missen.

Dessa biedt u een ruim assortiment salon tafels, side tables en tuinbanken in deze rustieke stijl. Deze meubels halen de natuur bij u naar binnen. Wortel meubels zijn ideaal voor mensen die geen moderne fratsen of industriële vormgeving in huis willen. Het gaat hier immers om een ambachtelijk vervaardigd stukje natuur dat zowel functioneel als smaakvol is.

Wortel tafel in Rotterdam? Jarenlang plezier van een eerlijk natuurproduct

Natuurlijk wilt u alle keuze en de zekerheid dat het hier gaat om een hoge kwaliteit. Om u als kritische consument tevreden te stellen selecteert Dessa alleen de beste wortel meubels voor haar collectie. U haalt in Rotterdam een wortel tafel in huis waar u nog lange tijd plezier aan heeft.

Oriënteert u zich op een wortel tafel bij u in Rotterdam? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen in onze showroom in Zoetermeer. Ook is het mogelijk ons 3000 vierkante meter grote magazijn te bezoeken in Alphen aan den Rijn. Het voordeel is dan dat u de wortel meubelen levensecht ziet. U kunt dan een betere en meer verantwoorde keuze maken. Het gaat tenslotte wel om zoiets bepalends als een tafel in uw interieur. Dessa heeft de grootste collectie teakhouten meubelen in Zuid-Holland, dus een bezoekje is de moeite waard! Onze verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen en een kopje koffie staat altijd klaar.

Ook wortel tafels op maat voor uw bijzondere wensen

De wortel tafels uit onze collectie worden op verschillende manieren uitgevoerd. Zo krijgen de  salontafels die voorzien zijn van een glasplaat een goed zichtbare wortel. Zoals hoort bij écht wortelmeubilair worden onze tafels gemaakt uit één massief stuk hout. Doordat niets is verlijmd bepaalt dit voor een groot deel het uiterlijk. Het zorgt ervoor dat de tafels zeer degelijk zijn. Deze boomstamtafels zijn op meerdere manieren te bewerken. Door het gebruik van verschillende lakken is er een brede kleurenvariatie mogelijk. Bij iedere tafel verschilt de nerfstructuur en de kleurnuance.

Bij ons ontdekt u de mooiste wortelmeubels van origineel Indonesisch hout. Het gaat hier om een kwaliteit die zich ook na vele jaren nog zal blijven bewijzen. Zelfs producten die voortkomen uit een bestaande lijn zijn af te stemmen op uw wensen. Onze producten kunt u per mail bestellen. Eventuele bijzondere wensen kunt u in uw bericht noemen, dan kijken wij of we u van dienst kunnen zijn.


Wortel tafel Rotterdam

Wortel tafel Rotterdam

Wortel tafel Rotterdam Wortel tafel Rotterdam Wortel tafel Rotterdam