Wortel tafel Leiden

Een wortel tafel in Leiden is een unieke manier om uw interieur aan te kleden. Als het gaat om de inrichting zijn meubels uiteraard van groot belang. Daarin heeft u alle keuze. Maar als u werkelijk een uniek artikel wilt met een geheel eigen uitstraling, dan is een houtproduct niet te missen. Wilt u beschikken over een meubelstuk dat per definitie uniek is en dus buitengewoon? Dan is een wortel tafel voor u in Leiden niet te missen. Natuurlijk wilt u ook dan alle keuze en de zekerheid dat het hier gaat om de beste kwaliteit. U zoekt hout dat van een zeer hoogwaardige kwaliteit is en dat is bewerkt door vakmensen.

Ook een wortel tafel in Leiden vindt u terug bij ons. Dessa.

U vindt hiervoor het aanbod in onze winkel in Zoetermeer. Of u bezoekt ons 3000 m2 grote magazijn in Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over de grootste collectie teakhouten meubelen in de regio. Ook een wortel tafel die wij aanbieden aan u in Leiden is gemaakt van het beste hout.

Een wortel tafel die echt uniek is voor u in Leiden

U ontdekt bij ons een zeer breed aanbod aan onder andere tafels. Vooral als het gaat om een wortel tafel voor u in Leiden bieden wij u een werkelijk uniek assortiment. Deze tafels worden op verschillende manieren uitgevoerd. Deze salontafels zijn voorzijn van een glasplaat waardoor de wortel, die juist zorgt voor het kenmerkende uiterlijk, goed zichtbaar is. Het ligt natuurlijk dan in het verlengde dat wij ook de mooiste boomstamtafels aanbieden. Ook deze worden aangeboden op een manier waarbij u alle keuze heeft. Ook hier gaat het om een uniek product.

Onze tafels worden gemaakt uit één massief stuk. Dit bepaalt voor een groot deel het uiterlijk en zorgt ervoor dat de tafels zeer degelijk zijn. Deze boomstamtafels halen hieruit ook hun kracht. Het hout is op meerdere manieren te bewerken. Door verschillende lakken toe te passen kan er gespeeld worden met de kleuren. Zo is een tafel af te stemmen op uw smaak en wensen. Bij iedere tafel verschilt de nerfstructuur en de kleurnuance. Of het nu gaat om een boomstamtafel of een wortel tafel in Leiden, ieder product is werkelijk uniek.

De mogelijkheden die wij u aanbieden

Bij ons ontdekt u de mooiste meubels van echt Indonesisch hout. Het gaat hier om een kwaliteit die zich in vele jaren zal blijven bewijzen. Zelfs producten die voortkomen uit een bestaande lijn zijn af te stemmen op uw wensen. Als u op de website een product ziet wat u aanspreekt, kunt u dat per mail bestellen. Heeft u bijzondere wensen, geef dat dan aan in de mail. Wij kijken wat we voor u kunnen doen.


Wortel tafel Leiden

Wortel tafel Leiden

Wortel tafel Leiden Wortel tafel Leiden Wortel tafel Leiden