Teakhouten vitrinekasten

Ook als u op zoek bent naar teakhouten vitrinekasten bent u bij Dessa aan het juiste adres. Met onze in Zoetermeer gevestigde winkel en ons magazijn van 3000 m2 in Alphen aan den Rijn ontdekt u in ons de grootste aanbieder van teak- en koloniale meubels van de regio. Onderscheidend in meer dan alleen een zeer groot aanbod bieden wij u echt Indonesisch vakmanschap, waarbij deze prachtige houtsoort wordt gebruikt.

Ook als het gaat om teakhouten vitrinekasten zijn wij het aangewezen adres voor u.

Wij bieden u meubels die dankzij het gekozen materiaal al uit zichzelf onderhevig zijn aan sterke voordelen voor u. Een specifieke kast die gebruikt wordt om attributen ten toon te stellen waar u trots op bent, moet natuurlijk zelf ook erg mooi zijn. Smaak verschilt, en dit is maar goed ook. Dat wij u alle keuze geven zal duidelijk zijn, maar teakhouten vitrinekasten vallen door het gebruikte hout bij vrijwel iedereen in de smaak.

Maak uw keuze uit onze teakhouten vitrinekasten

Teakhout kent vele voordelen. Het is duurzaam, een gegeven waar we zeker van zijn, aangezien we met regelmaat Java en Jepara bezoeken, waar onze betrouwbare en bewezen leveranciers zitten. Teakhout is ook sterk, het hout en de producten die ervan gemaakt zijn kunnen tegen een stootje. Daar komt bij dat een soms gehoorde klacht met betrekking tot teak niet zal voorkomen bij onze meubels. Het hout kan, in het bijzonder in het lastige Nederlandse klimaat, gaan werken en krimpen. Daarom wordt al het teakhout voordat het verwerkt wordt in meubels eerst enkele weken gedroogd in een speciale oven. Het resultaat is dat het hout u zeer veel jaren plezier zal geven.

Echter, in het bijzonder als het gaat om teakhouten vitrinekasten, mag het uiterlijk niet onderschat worden.

Qua modellen geven we u alle keuze. De constante, teak, bepaalt echter al een sterke basis voor een zeer mooi uiterlijk. De mooie tekeningen, de vele mogelijkheden als het aankomt op kleur en de van nature aanwezige kleurnuances zorgen ervoor dat ieder meubelstuk een geheel eigen uitstraling heeft. Op afspraak kunt u ons magazijn bezoeken, waar u alle ruimte krijgt om uw keuze te maken uit onze teakhouten vitrinekasten.

Ook als het gaat om maatwerk bent u bij ons op de juiste plek

Ondanks ons ruime en diverse assortiment kunnen wij het ons voorstellen dat u op zoek bent naar echt maatwerk. Zoals gezegd reizen wij zelf regelmatig af naar Indonesië. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om uw wensen op het gebied van maatwerk tot een realiteit te maken. U komt bij ons langs en aan de hand van uw wensen, afmetingen en eventueel tekeningen kunnen wij uw specifieke product laten maken, dankzij Indonesisch vakmanschap.

Met hét aanbod aan teakhouten vitrinekasten en nog veel meer nodigen we u graag uit om ons te bezoeken. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.


Teakhouten vitrinekasten Teakhouten vitrinekasten

Teakhouten vitrinekasten Teakhouten vitrinekasten Teakhouten vitrinekasteng