Teakhouten salontafels

Ook als het gaat om teakhouten salontafels bent u bij Dessa op de juiste plek. Onze winkel is gevestigd in Zoetermeer, daarnaast hebben wij een 3000 m2 groot magazijn in Alphen aan den Rijn. Dit maakt het dat wij de grootste collectie van teak meubelen hebben van de regio. Voor u betekent dit dus alle keuze voor uw meubels gemaakt van dit verfijnde materiaal.

Dan mag vanzelfsprekend het aanbod aan teakhouten salontafels niet ontbreken.

Juist deze tafels zijn vaak letterlijk het middelpunt van uw interieur. Daar komt bij dat ze door hun aard onderhevig zijn aan ‘intensief’ gebruik. U wilt een meubelstuk dat in gebruik een samenkomst moet zijn van het praktische en het uiterlijk. Dan is de keuze voor teakhout een logisch gevolg. Bij ons ontdekt u geen standaard massa-geproduceerde artikelen, maar gaat het altijd om echt Indonesisch vakmanschap. Wij bieden u kwaliteit, ook als het gaat om teakhouten salontafels.

Voor vrijwel iedere smaak bieden wij teakhouten salontafels

Dat een koffietafel moet voldoen aan bepaalde eisen zal u duidelijk zijn. Daarom, net als in ons overige aanbod, maken wij gebruik van teak. Dit hout kent van nature al enkele sterke voordelen. Zo is het duurzaam, een feit waar we zeker van zijn, aangezien we onze leveranciers regelmatig bezoeken. Het is ook sterk, het kan tegen een stootje. Ook is teakhout zeer geschikt om te bewerken. Dit betekent dat het daarom op zeer verschillende wijzen wordt toegepast, wat ook weer leidt tot zeer veel keuze als het gaat om teakhouten salontafels.

Het idee dat teak werkt en krimpt, vooral in het lastige Nederlandse klimaat, is een probleem dat u bij ons niet tegenkomt.

Bij onze leveranciers in Indonesië wordt gebruik gemaakt van speciale droogovens. Hier wordt het hout enkele weken gedroogd, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van onder andere teakhouten salontafels. Het uiterlijk, een zeer groot voordeel, mag echter niet vergeten worden. Teakhout kent zeer mooie tekeningen en is onderhevig aan genuanceerde kleurverschillen. Dit geeft ieder meubelstuk een unieke uitstraling. In onze winkel en in ons magazijn geven we u al te graag de ruimte om uw meubelstuk te vinden.

Maatwerk door vakmanschap

Ook als het gaat om echt maatwerk kunt u bij ons terecht. Zoals gezegd bezoeken wij met regelmaat onze leveranciers in Indonesië. Dit geeft ons de ruimte om te kunnen voldoen aan uw wensen voor maatwerk. Het werkt simpel: u komt langs in onze winkel en neemt de afmetingen en eventueel een tekening mee. We bespreken uw wensen en geven u een prijsopgaaf. Zodra u daarmee akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u snel kunt beschikken over uw eigen ontworpen meubelstuk.

Ook als u op zoek bent naar accessoires voor bij de teakhouten salontafels bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kopen wij in bij kleine ondernemingen, om zo ook de plaatselijke economie te steunen.


Teakhouten salontafels

Teakhouten salontafels

Teakhouten salontafels Teakhouten salontafels Teakhouten salontafels