Teakhouten meubels Gouda

Als u op zoek bent naar teakhouten meubels voor in Gouda, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Zoetermeer. In Zoetermeer vindt u onze winkel, Dessa. Mocht het zijn dat u daar niet uw gewenste teakhouten meubels voor in Gouda kan vinden? Dan vindt u ze wel in ons magazijn in Alphen aan den Rijn. Met 3000 m2 aan oppervlakte kunt u er zeker van zijn dat u hier vindt wat u zoekt. Wij zijn de winkel die in de regio Gouda het grootste aanbod aan teakhouten meubels heeft. Bij ons vindt u een aanbod dat gepaard gaat met sterke voordelen.

Wij zijn onderscheidend in het feit dat wij meer bieden dan alleen een divers en breed aanbod. Bij ons gaat het om producten die gemaakt zijn met echt Indonesisch vakmanschap. Ontdek ook de kwaliteiten van teakhout.

Dit hout staat voor een bewuste keuze. Niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor kwaliteiten die intrinsiek zijn aan dit materiaal. Het waren dan ook deze kwaliteiten die ons ertoe gezet hebben om een aanbieder te worden van producten van teakhout. Welke teakhouten meubels u ook zoekt in Gouda, u vindt ze bij ons.

Welke teakhouten meubels zoekt u in Gouda?

Teak is in veel opzichten een zeer geschikt materiaal voor het maken van verschillende meubels. Dan is het wel een voorwaarde dat dit gebeurt door vakmensen die ervaren zijn met dit materiaal. Om er zeker te zijn van dat onze producten van het beste hout zijn maken we gebruik van bekende leveranciers. Deze zijn gevestigd in Java en Jepara. Op deze manier kunnen wij garant staan voor de door ons te leveren kwaliteit.

Wij geven dan ook zonder meer 3 jaar garantie op onze teakhouten meubelen voor u in Gouda. Het hout dat wij gebruiken is sterk en dus ook duurzaam. Dat betekent dat de producten die ermee gemaakt worden tegen een stootje kunnen. Teakhout is om meerdere redenen geliefd bij de vakmensen die ermee werken. Het materiaal laat zich goed bewerken. Dit betekent dat er zeer veel mogelijk is qua vormgeving. Teakhout kan gaan werken in een klimaat als het onze. Toch hoeft u zich daar geen zorgen om te maken bij ons aanbod. Het hout dat wij gebruiken wordt in de loop van enkele weken gedroogd in speciale ovens. Zo blijft het hout goed, ook in het Nederlandse klimaat.

Ook voor maatwerk

Wij geven u al zeer veel keuze als het gaat om teakhouten meubels voor u in Gouda. U kunt een afspraak maken om samen met ons ons aanbod te ontdekken in ons magazijn. Zo hebben we alle tijd voor u om uw gewenste meubels te vinden. Maar ook als het gaat om maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Geef simpelweg uw afmetingen, wensen en eventuele tekeningen door en wij zorgen voor de rest.  


Teakhouten meubels GoudaTeakhouten meubels Gouda

Teakhouten meubels Gouda Teakhouten meubels Gouda Teakhouten meubels Gouda