Teakhouten meubelen Den Haag

Uw zoektocht naar teakhouten meubelen voor u in Den Haag hoeft niet verder te reiken dan Zoetermeer. Daar is onze winkel, Dessa, gevestigd. Als u daar uw gewenste meubelstukken niet kunt vinden, dan is er altijd nog onze 3000 m2 grote magazijn in Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over de grootste collectie teakhouten meubelen voor u in Den Haag van de regio.

Onderscheidend in meer dan alleen ons grote en diverse aanbod, kunt u dankzij ons genieten van echt Indonesisch vakmanschap en de sterke voordelen van teakhout.

De keuze voor teakhouten meubelen voor u in Den Haag is een bewuste keuze, die verder gaat dan alleen het uiterlijk zelf. Teakhout kent vele voordelen en het zijn de eigenschappen van dit mooie materiaal die ons ertoe hebben aangezet om u de beschikking te geven over ons assortiment.

Het aanbod aan teakhouten meubelen voor u in Den Haag

Teak is een materiaal dat zich in vele opzichten zeer goed laat gebruiken voor het maken van meubels. Onder de voorwaarde dan dat dit wel gebeurt door vakmensen die weten hoe ze het materiaal moeten toepassen. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers in Java en Jepara.

Zo staan wij garant voor de door ons te leveren kwaliteit.

Niet voor niets geven wij 3 jaar garantie op ons teakhout. Ons hout is duurzaam en sterk. Uw teakhouten meubelen voor u in Den Haag kunnen tegen een stootje. Teakhout is geliefd door vakmensen, omdat het hout zich zo goed laat bewerken. Dit maakt het ons ook mogelijk om u een zo breed en divers assortiment ter beschikking te stellen. Voor vrijwel iedere smaak bieden wij een passend aanbod.

Het idee dat teak kan werken en krimpen, vooral in het lastige Nederlandse klimaat, is niet iets waar u zich bij ons zorgen over hoeft te maken. Al het hout wordt in speciale ovens enkele weken gedroogd. Dit maakt de teakhouten meubelen voor u in Den Haag bestand tegen het Nederlandse klimaat en u zult er vele jaren plezier van hebben.

Een prachtig uiterlijk en maatwerk op verzoek

Wat teakhout zo aantrekkelijk maakt heeft natuurlijk ook te maken met het uiterlijk. Zo heeft u bij ons al zeer veel keuze in bijvoorbeeld de gebruikte lak en dus de kleur, maar het hout zelf mag er ook zijn. Onder andere de mooie en iedere keer weer verschillende tekeningen en natuurlijk de unieke genuanceerde kleurverschillen maken ieder product uniek en beschikkend over een geheel eigen uitstraling.

Op afspraak kunt u samen met ons ons magazijn bezoeken. Hier krijgt u alle tijd om net dat ene meubelstuk te vinden waar u naar op zoek was. Ons aanbod aan teakhouten meubelen voor u in Den Haag stellen wij u graag ter beschikking.

Komt u bij ons langs met het verzoek voor maatwerk en u vertelt ons uw afmetingen, wensen en eventueel tekeningen, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.


Teakhouten meubelen Den HaagTeakhouten meubelen Den Haag

Teakhouten meubelen Den Haag Teakhouten meubelen Den Haag Teakhouten meubelen Den Haag