Teakhouten kasten

Voor het aanbod aan teakhouten kasten gaat u naar Dessa. Gevestigd in Zoetermeer en met een magazijn van 3000 m2 in Alphen aan den Rijn beschikken wij over de grootste collectie van de regio. Dat betekent dat ook als het aankomt op teakhouten kasten wij door ons ruime aanbod voor vrijwel iedereen en iedere smaak een passend aanbod hebben.

Wij zijn onderscheidend in meer dan alleen onze grote collectie. Service en bovenal kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons ontdekt u echt Indonesisch vakmanschap.

Als u kiest voor teakhout, dan kiest u voor een prachtig uiterlijk en degelijkheid. Doordat wij zelf naar Java en Jepara afreizen om daar met onze vaste en betrouwbare leveranciers te overleggen, kunnen wij garant staan voor de door ons te leveren kwaliteit. Wij geven u niet voor niets 3 jaar garantie op het teakhout. Ook als u op zoek bent naar teakhouten kasten ontdekt u bij ons het voordeel.

Teakhouten kasten waar generaties van kunnen genieten

Teak heeft van nature aanwezige kwaliteiten in zich. Het is duurzaam, wat we kunnen bevestigen door nauw samen te werken met onze leveranciers. Daarnaast is het sterk en degelijk, het kan tegen een stootje. Natuurlijk is er dan ook sprake van een uniek uiterlijk. Echter, om deze voordelen te ontdekken moet er wel sprake zijn van vakmanschap.

Niet alleen is dat bij ons gegarandeerd in de garantie, ook zorgen wij ervoor dat het hout goed bewerkt wordt om bestand te zijn tegen het drogere Nederlandse klimaat.

Teakhout staat erom bekend dat het kan werken en krimpen. Om dit tegen te gaan wordt het hout dat voor onze meubelen wordt gebruikt eerst enkele weken gedroogd in speciale ovens. Zo weet u zeker dat de door ons aangeboden teakhouten kasten u vele jaren plezier zullen geven. Daar komt bij dat het teakhout zeer bekend staat om het uiterlijk. Wij bieden u vele opties als het aankomt op de lak, maar het hout zelf heeft al een schone natuurlijke kleur en kent mooie tekeningen. Ieder artikel heeft daarom een geheel eigen uitstraling.

Ook maatwerk is mogelijk

Wij halen onze meubelen, waaronder de teakhouten kasten, uit Indonesië zelf. Dit betekent niet dat er geen ruimte is voor maatwerk. Juist omdat wij zelf vaak naar Indonesië afreizen zijn wij in staat om uw wensen direct bespreekbaar te maken met de daar aanwezige vakmensen. U kunt een afspraak met ons maken om ons te bezoeken in de winkel. Aan de hand van uw wensen, afmetingen en eventueel tekeningen gaan wij ermee voor u aan de slag.

Ons aanbod aan teakhouten kasten is natuurlijk niet compleet zonder het aanbod aan leuke en unieke accessoires. Deze kopen wij in bij kleine bedrijfjes, om zo ook een ander te helpen groeien.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of kom langs.


Teakhouten kastenTeakhouten kasten

Teakhouten kasten Teakhouten kasten Teakhouten kasten