Teak wortel tafel Gouda

U wilt toch ook een prachtige en werkelijk unieke teak wortel tafel voor in Gouda? We besteden weer steeds meer aandacht aan ons interieur. Langzaam maar zeker weten we het fijne leven weer op waarde te schatten. En dat laat zich ook zien in de aankleding van ons interieur. Waarom zou u genoegen nemen met standaard meubelen als u ook kunt kiezen voor prachtige meubels van het mooiste hout? Een mooi voorbeeld hiervan is natuurlijk een teak wortel tafel voor u in Gouda. En ook deze vindt u terug bij ons.

Dessa is uw aanbieder van de mooiste teakhouten meubels. Bezoekt u onze winkel in Zoetermeer. Of maakt u een afspraak voor een bezoek aan ons 3000 m2 grote magazijn in Alphen aan den Rijn.

We hebben het hier over een houtsoort die staat voor een bewuste keuze. Een keuze voor een prachtig uiterlijk, maar daar houdt het niet mee op. Dit materiaal stelt de mensen die ermee werken in staat om er zeer veel van te maken. Het is dan ook logisch dat u zeer veel keuze heeft als het gaat om teakhouten meubels.

Maak uw keuze voor een teak wortel tafel in Gouda

Een teak wortel tafel voor u in Gouda staat voor een product waar er werkelijk maar één van bestaat. Deze tafels zijn gemaakt van een wortel van de teakboom. Dit betekent dat u kunt genieten van de grillige structuur waarin deze wortels groeien. U raakt er niet op uitgekeken. Deze tafel ziet er anders uit vanuit iedere hoek. Natuurlijk is het blad gemaakt van glas, zodat niets het kijkplezier in de weg staat. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u er zeker van bent dat u bij ons de beste kwaliteit krijgt. Onze producten en hout komen van bekende leveranciers uit Java en Jepara.

Wij durven u dan ook zonder meer minstens 3 jaar garantie te geven op al onze producten. Dit geldt ook als het gaat om een teak wortel tafel voor u in Gouda. Het hout dat wij gebruiken is sterk, duurzaam en gaat zeer lang mee. Het kan tegen een stootje. Het hout wordt enkele weken in speciale ovens gedroogd. Zo is het bestand tegen het Nederlandse klimaat en gaat het niet werken. Ook een teak wortel tafel in Gouda zal u zeer veel jaren plezier geven.

Samen vinden wij het product voor u

Bij ons heeft u alle keuze voor teakhouten meubels. U kunt daarvoor op onze website zoeken. Heeft u iets gevonden wat u aanstaat, dan kunt u dat per mail bestellen. Beter nog kunt u een afspraak maken om samen met ons door ons magazijn te wandelen. Geef uw wensen aan en we zoeken samen het ideale meubelstuk voor u.

Ook voor een teak wortel tafel in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres.


Teak wortel tafel Gouda

Teak wortel tafel Gouda

Teak wortel tafel Gouda Teak wortel tafel Gouda Teak wortel tafel Gouda