Teak meubelen Leiden

Ook genieten van het aanbod aan teak meubelen voor u in Leiden? Dan bent u in Zoetermeer bij Dessa aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan ameublement gemaakt van teakhout aan en meer. Onderscheidend in dat wij altijd topkwaliteit aanbieden en u meer dan genoeg keuze aanbieden. Bij ons komt u geen standaardartikelen tegen, maar producten die nog op authentieke wijze gemaakt zijn, vol vakmanschap.

Onze meubels zijn onderhevig aan kwaliteiten die al in de kern aanwezig zijn en zich op meerdere vlakken laten gelden.

Het gebruik van teakhout kan u, mits dit goed wordt toegepast, niet alleen de beschikking geven over de mooiste teak meubelen voor u in Leiden, maar ook op een duurzame wijze. Daar komt bij dat wij u ook tegemoet komen in service en onze verantwoorde manier van ondernemen u ook op dit vlak meerwaarde geeft.

Wat zijn uw wensen als het gaat om teak meubelen in Leiden?

Wij hebben de grootste collectie van teak en koloniale meubelen in de regio. De keuze voor teak was voor ons dan ook een vrij voor de hand liggende. Dit hout heeft voordelen in zich waar ook u van kunt genieten als u kiest voor teak meubelen in Leiden. Het is duurzaam en omdat wij regelmatig onze leveranciers bezoeken op Java en Jepara, weten wij precies waar het vandaan komt. Het is sterk en kan dus wat hebben. Ook staat het hout bekend om het feit dat het goed te bewerken is. Dit uit zich dan ook in een zeer uitgebreid en divers assortiment. Zo is er voor vrijwel iedere smaak meer dan genoeg aanbod als het gaat om teak meubelen in Leiden.

Het uiterlijk mag ook gezien worden als een inherent voordeel van teakhout.

De verschillende tekeningen en nuances in kleuren geven ieder product een geheel eigen uitstraling. U kunt op afspraak ons magazijn bezoeken om uw verschillende mogelijkheden te onderzoeken als het gaat om teak meubelen in Leiden.

Maatwerk en kwaliteit

Dat teak, tenminste ten opzichte van eik, de naam heeft te werken en krimpen is een probleem dat u niet zult hebben met ons aanbod. Het hout dat wij gebruiken wordt voordat het verwerkt wordt tot meubelen eerst in een speciale oven een paar weken gedroogd. Zo is het materiaal ook bestand tegen het lastige Nederlandse klimaat.

Zoals gezegd bezoeken wij onze leveranciers in Indonesië zelf. Dit geeft ons ook de kans om u maatwerk aan te bieden.

U komt langs in onze winkel en geeft ons daar uw wensen, afmetingen en eventueel tekening mee. U krijgt van ons een prijsopgaaf, en als u daarmee akkoord gaat, worden binnen afzienbare tijd uw meubelen op maat gemaakt door Indonesische vakmensen.

Als u op zoek bent naar teak meubelen voor u in Leiden, dan bent u bij Dessa aan het juiste adres.


Teak meubelen LeidenTeak meubelen Leiden

Teak meubelen Leiden Teak meubelen Leiden Teak meubelen Leiden