Teak meubelen Den Haag

Voor het aanbod aan teak meubelen voor u in Den Haag bent u bij Dessa aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer breed aanbod aan van verschillende meubelen die afkomstig zijn uit Java en Jepara. Er zijn in Nederland twee zeer populaire houtsoorten die gebruikt worden in onder andere meubelen.

Dit zijn eik en teak. Beiden zijn zeer vergelijkbaar, maar gezien het feit dat eik zeer eenvoudig verkrijgbaar is en het uiterlijk van teak toch net iets unieker is, hebben we ons hier op gericht.

Wat ons onderscheidend maakt is dat we de meubelen direct bij onze betrouwbare leveranciers in Indonesië halen. Dit maakt het dat u over authentieke teak meubelen in Den Haag kunt beschikken. Men vreest nog wel eens dat teak meer werkt dan bijvoorbeeld eiken en dat er daarom scheuren kunnen ontstaan. Dat zal u niet gebeuren met de teak meubelen voor u in Den Haag die u bij ons koopt.

Het aanbod aan teak meubelen voor u in Den Haag ontdekt u bij Dessa

De lucht in Nederland is nu eenmaal veel droger dan in Indonesië. Dit kan betekenen dat het hout gaat scheuren als het niet behandeld wordt. Daarom is het zo dat alle meubelen die wij u aanbieden gemaakt zijn van hout dat eerst gedroogd is in speciale ovens. Dankzij deze behandeling kunt u genieten van de vele voordelen die dit hout in zich heeft.

Teakhout is sterk en kan dus tegen een stootje. Wat wel zo handig is als men het heeft over meubels die toch vele jaren mee moeten gaan. Teakhout is daarnaast duurzaam, het krimpt en werkt bijna niet, helemaal niet dankzij de behandeling. Het is gemakkelijk te bewerken en splintert niet. Dit betekent dat de mooiste teak meubelen voor u in Den Haag gemaakt kunnen worden. Een enorm aanbod, dat zich toch laat kenmerken door een uniekheid van ieder artikel.

Maatwerk en garantie

Het mooie aan teak meubelen voor u in Den Haag is dat het hout altijd voor een unieke uitstraling zorgt. Dezelfde modellen tafels bijvoorbeeld kunnen ieder een eigen charisma hebben. Daarom kunt u naast onze winkel op afspraak ook ons magazijn bezoeken. Hier vindt u alle meubelen weer en als u een afspraak heeft gemaakt kunnen we samen met u de tijd nemen om echt uw teak meubelen in Den Haag te vinden.

Ook is er de mogelijkheid tot maatwerk. Wij gaan zelf naar Indonesië om de meubelen in te kopen. U kunt ons uw wensen, afmetingen en eventueel een tekening meegeven. Vooraf maken wij voor u een prijsopgaaf.

Teak is een houtsoort die zich in kwaliteit blijft bewijzen door de jaren heen. Wij geven u dan ook over de teak meubelen een garantie van 3 jaar. Meer weten? Kom langs of neem contact met ons op.


Teak meubelen Den HaagTeak meubelen Den Haag

Teak meubelen Den Haag Teak meubelen Den Haag Teak meubelen Den Haag