Teak meubelen Alphen aan den Rijn

Voor het aanbod aan teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn bent u bij Dessa aan het juiste adres. Met een steeds grotere opkomst van massaal geproduceerde meubelen is het niet gek dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een alternatief. Tenslotte hebben we het over elementen die uw interieur compleet maken. Dan bent u bij ons op de juiste plek voor het aanbod van teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn.

U hebt meer dan voldoende keuze aan de mooiste meubelen, die onderhevig zijn aan een breed spectrum aan in de kern al aanwezige kwaliteiten.

Dit komt doordat wij gespecialiseerd zijn in teakhout. Een materiaal dat ons de mogelijkheid geeft om u een assortiment aan te bieden waarin het praktische op de meest optimale manier wordt verenigd met het uiterlijk. Authentiek Indonesisch vakmanschap in ons aanbod aan teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn.

Ontdek ook het aanbod aan teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn

Teakhout geeft u zeer veel voordelen. Het is duurzaam, wij weten precies waar het vandaan komt, omdat we zelf onze leveranciers met regelmaat bezoeken. Het is sterk en kan dus wat hebben. Ook al heeft teak de eigenschap, vergeleken met eik, om te werken en te krimpen weten wij dit effectief tegen te gaan. Voordat het hout gebruikt wordt om teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn te maken wordt het eerst gedroogd. Door het hout eerst enkele weken te drogen in speciale ovens zal het goed blijven, ook in het beruchte Nederlandse klimaat.

Een ander voordeel van dit hout is dat het zich eenvoudig laat bewerken. Dit betekent voor u dat er vrijwel geen grens is aan de artikelen die ermee gemaakt kunnen worden.

Niet alleen heeft u zo bij ons alle keuze als het gaat om de meest uiteenlopende meubels, maar door het unieke materiaal heeft ieder stuk een geheel eigen uitstraling. Naast onze winkel in Zoetermeer kunt u op afspraak ook ons magazijn in Alphen aan den Rijn bezoeken, zodat u werkelijk het gehele aanbod kunt ontdekken.

Ook maatwerk is mogelijk

Onze betrouwbare leveranciers op Java en Jepara worden met regelmaat door ons bezocht. Dit betekent ook dat wij uw eigen ontwerp daar tot leven kunnen laten komen. U geeft ons uw afmetingen, wensen en eventueel tekeningen. Wij geven u een prijsopgaaf en gaat u daarmee akkoord, dan zorgen wij ervoor dat u over uw eigen meubelen kunt beschikken, werkelijk op maat gemaakt door Indonesische vakmensen.

Ook verkopen wij accessoires. Deze kopen wij in bij kleine particuliere bedrijfjes. Zo helpen wij startende ondernemers mee om te groeien.

Ontdek wat wij u kunnen bieden als het gaat om teak meubelen voor u in Alphen aan den Rijn. Kom langs of neem contact met ons op.


Teak meubelen Alphen aan den RijnTeak meubelen Alphen aan den Rijn

Teak meubelen Alphen aan den Rijn Teak meubelen Alphen aan den Rijn Teak meubelen Alphen aan den Rijn