MySons Meubelen Leiden

Bent u ook benieuwd naar het aanbod aan MySons meubelen voor u in Leiden? Ook dit vindt u terug bij ons in Zoetermeer. Daar vindt u onze winkel waar wij, Dessa, u de mooiste meubelen aanbieden. U kunt daarvoor ook terecht bij ons magazijn in Alphen aan den Rijn. Met 3000 m2 aan opslagruimte staat het hier vol met de meubels voor u. De grootste collectie aan teakhouten meubelen in de regio bieden wij u aan. Wij zijn onderscheidend op meerdere gebieden. Zo bieden wij u echt Indonesisch vakmanschap aan. Teakhout is een houtsoort die gepaard gaat met de nodige voordelen. En die voordelen vindt u dan ook terug in onze meubelen.

Dat u kiest voor deze meubelen is natuurlijk om de esthetische en praktische kwaliteiten. Maar hoe goed deze producten ook zijn, wij willen u meer aanbieden dan alleen dat. Daarom ontdekt u bij ons ook het aanbod aan MySons Meubelen voor u in Leiden.

Het aanbod aan MySons Meubelen voor u in Leiden

De MySons meubelen voor u in Leiden staan voor een dynamische lifestyle. Deze producten zijn ontwikkeld met een frisse kijk op living. Het gaat hier om echte eyecatchers die het nuttige met het decoratieve weten te combineren. De MySons meubelen voor u in Leiden zijn qua design en het brede aanbod geschikt voor ieder interieur. Het mooie daarvan is dat deze meubelen af te stemmen zijn op zeer verschillende stijlen. Gaat het om een bohemien, landelijke, industriële of zelfs een moderne stijl? De MySons meubelen voor u in Leiden passen erbij. Natuurlijk bieden wij u deze MySons meubelen in Leiden ook aan.

Maar u kunt bij ons ook terecht voor de mooiste teakhouten meubels. Deze worden ingekocht bij onze leverancier in Java. Deze meubelen worden speciaal voor het Nederlandse klimaat bewerkt. Het hout gaat eerst een paar weken in een droogoven. Op deze manier wordt voorkomen dat het teakhout gaat werken in ons klimaat. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er scheuren in komen. Ook bieden wij u de nodige accessoires aan. Deze worden ingekocht bij kleine beginnende bedrijven, zodat ook zij een kans hebben hun onderneming te laten groeien. Ons aanbod is geschikt voor vrijwel iedere interieurstijl. Voor iedere smaak hebben wij een passend aanbod.

Ontdekt u ook ons aanbod

Teakhout is geliefd bij de vakmensen die ermee werken. Het laat zich goed bewerken. En dat ziet u terug in het diverse aanbod aan de meubels die ermee gemaakt worden. U heeft bij ons dan ook alle keuze in onder andere de soort lak, bewerking en nog veel meer. Ook maatwerk behoort tot de opties. U kunt ons daarvoor bezoeken, en neem dan uw wensen, afmetingen of een tekening mee. Zo kunnen wij u een passende prijsopgaaf geven.

Neem contact op voor een afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben.


MySons Meubelen LeidenMySons Meubelen Leiden

MySons Meubelen Leiden MySons Meubelen Leiden MySons Meubelen Leiden