Industriële meubelen

Steeds meer mensen kiezen voor industriële meubelen voor de inrichting van hun huis. De combinatie van metaal en hout in robuuste uitvoering spreekt aan. Ook baksteen en beton zijn veelvoorkomende materialen. Qua kleur zijn het veelal natureltinten, welke gecombineerd kunnen worden met de accentkleuren rood, blauw en geel. Met accessoires als kussens en vloerkleden kun je naast kleur toevoegen ook de stoere uitstraling desgewenst iets zachter maken. Het industriële interieur is gebaseerd op oude fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Industriële meubelen zijn bij uitstek geschikt om eindeloos mee te combineren. Deze gewaagde stijl is daardoor te integreren in elk huis. Of u deze stijl alleen laat terugkomen in uw eethoek, of in uw gehele living, aan de u de keus. Voor de mooiste industriële meubelen van goede kwaliteit gaat u natuurlijk naar Dessa!

Industriële meubelen voor elk doeleinde

Natuurlijk vindt u bij ons eettafels en salontafels, maar ook tv-meubelen en kasten in verschillende afmetingen. Wilt u een werkplek creëren in industriële stijl? Kijk dan eens bij onze collectie bureaus. Ook hebben wij computerkasten en diverse stoelen in de collectie. Wilt u uw living of andere kamer optimaal indelen, dan kunt u hierbij gebruikmaken van room dividers. Welk soort meubel u ook zoekt, bij ons vindt u het. Combineer de meubelen met een gietvloer en vintage accessoires als een letterbak, apothekerskastje en industriële lampen. En om de industriële look af te maken laat u constructiedetails zichtbaar.

Naast onze stoere collectie industriële meubelen bieden wij ook andere stijlen aan. We hebben namelijk prachtige teakhouten en koloniale meubelen. Niet alleen grote meubelen, maar ook meubelen als cd-kasten, side tables en wijnkasten en –rekken vindt u bij ons. Een echte eyecatcher in uw interieur is een boomstamtafel. Deze tafel is gemaakt uit één massief stuk hout. Of wat dacht u van onze bijzondere wortel teak collectie? We hebben diverse salontafels gemaakt van boomwortel, met en zonder glasplaat erop.

Komt u snel kijken in onze woonwinkel?

In onze opslagloods hebben we een uitgebreide voorraad industriële meubelen. In onze woonwinkel in de passage van Woonhart Zoetermeer vindt u een deel van onze collectie. Wanneer u een speciale wens heeft, een unieke afmeting of specifieke houtbehandeling bijvoorbeeld, dan kunt u deze met ons bespreken. Doordat wij zelf naar Indonesië gaan om teakhouten meubelen te kopen, kunnen wij maatwerk leveren. Schroom dus niet om ons aan te spreken in de winkel of telefonisch contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen, waarna wij contact met u opnemen. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren. Onze woonwinkel is ook op zondag geopend. Kom snel onze mooie en uitgebreide collectie industriële meubelen bekijken.


Industriële meubelenIndustriële meubelen

Industriële meubelen Industriële meubelen Industriële meubelen