Industriële meubelen Rotterdam

Er wordt steeds vaker gekozen voor industriële meubelen in Rotterdam met betrekking tot het interieur. Dit is een stijl die zich ook uitstrekt naar ruimtes zoals de keuken. De keuken is een ruimte die steeds vaker centraal staal qua wonen. Een mooi voorbeeld is dan een grote tafel die ruimte biedt aan meer dan alleen de gezinsleden. Als het gaat om een look die als industrieel gezien mag worden, dan gaat het vaak om specifieke uiterlijkheden. Vaak gaat het om een stijl die doet herinneren aan fabrieksgebouwen uit de laatste twee eeuwen. Voorbeelden hiervan zijn bakstenen of betonnen muren die juist niet netjes zijn afgewerkt. Ook zijn er diverse constructiedetails die in deze stijl zichtbaar mogen blijven. Uiteraard wordt deze stijl helemaal afgemaakt met de juiste industriële meubelen voor u in Rotterdam. Dan wilt u natuurlijk wel het juiste aanbod hebben aan industriële meubelen voor in Rotterdam. Deze stijl mag zich dan wel eenzijdig uit laten leggen, dat betekent niet dat dat in de praktijk ook zo is. Met het juiste aanbod creëert u een stijl die in ieder opzicht aan uw wensen zal voldoen.

Ook industriële meubelen voor u in Rotterdam vindt u bij Dessa

Wij geven u de keuze uit onze brede collectie. Denk hierbij aan kasten in diverse afmetingen, eettafels en salontafels. Natuurlijk bieden wij ook verschillende stoelen aan. Zoekt u bureaus of room dividers? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. Onze industriële meubelen voor u in Rotterdam bestaan uit een combinatie van hout en metaal. Dit is een robuuste combinatie die veel mensen zal aanspreken. Wilt u een nieuwe eettafel of zoekt u een compleet nieuwe living? Bij Dessa ontdekt u alles wat u maar nodig heeft.

Niet alleen voor industriële meubelen voor u in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod vindt aansluiting bij zeer veel verschillende stijlen. Onze prachtige collectie aan teakhouten en koloniale meubels staat u ter beschikking. Ook als het dan gaat om de verschillende kleurstellingen ontdekt u bij ons alle keuze. Denk bijvoorbeeld aan white wash, nu zeer populair. Maar natuurlijk heeft u ook alle keuze voor de traditionele houttinten. Waar wij u ook op willen wijzen is ons aanbod aan boomstamtafels. Deze zeer robuuste tafels zijn gemaakt uit één massief stuk hout. Dat betekent ook dat deze tafels stuk voor stuk uniek zijn.

Ontdek het in onze woonwinkel

Als het gaat om mooie industriële meubelen hoeft u in Rotterdam niet ver te reizen. Onze woonwinkel vindt u terug in de passage in Woonhart Zoetermeer. Hier kunt u een deel van onze collectie bekijken. Anders maakt u een afspraak om samen met ons ons magazijn in Alphen aan den Rijn te bezoeken. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk. Geef simpelweg uw wensen door en wij zorgen voor de rest.


Industriële meubelen Rotterdam Industriële meubelen Rotterdam

Industriële meubelen Rotterdam Industriële meubelen Rotterdam Industriële meubelen Rotterdam