Industriële meubelen Leiden

Steeds vaker wordt er gekozen voor industriële meubelen in Leiden als het gaat om het interieur van de woonkamer. Deze stijl wordt vaak doorgetrokken naar de keuken, welke steeds meer het middelpunt van het wonen wordt. Centraal staat vaak een grote tafel die ruimte biedt aan meer dan alleen de gezinsleden. De industriële look ontleent zich aan het uiterlijk van fabrieksgebouwen en interieurs uit de vorige twee eeuwen. Een bakstenen of betonnen muur hoeft niet meer netjes weggewerkt te worden en diverse constructiedetails blijven zichtbaar. Om het stoere, robuuste geheel iets zachter te maken wordt dit gecombineerd met accessoires als kussens en vloerkleden. Ook vintage accessoires passen goed in dit interieur. Denkt u hierbij aan oude apothekerskastjes, letterbakken en echte oude industrielampen. Veel gebruikte kleuren zijn zwart, wit en natureltinten. Soms wordt dit gecombineerd met een of meerdere primaire kleuren. Door deze industriële meubelen in Leiden op een gietvloer te zetten creëert u het ultieme industriële gevoel.

De mooiste industriële meubelen in Leiden vindt u bij Dessa

Onze collectie bestaat uit kasten in diverse afmetingen, eettafels en salontafels. Maar ook voor bureaus en roomdividers bent u bij ons op de juiste plek. De industriële meubelen in Leiden zijn gemaakt van metaal en hout en deze robuuste combinatie spreekt veel mensen aan. Bent u alleen op zoek naar een nieuwe eettafel of wilt u uw living een complete make over geven? Bij Dessa zult u zeker slagen!

Naast industriële meubelen in Leiden kunt u ook voor andere stijlen bij ons terecht. We hebben een prachtige collectie teakhouten en koloniale meubelen. Onder meer in traditionele houttinten, maar heeft u al eens gedacht aan teakhout gecombineerd met white wash? Een echt unieke tafel haalt u in huis met een tafel uit onze boomstamcollectie of wortel teakcollectie. De boomstamtafels zijn uit één massief stuk hout gesneden en kunnen gecombineerd worden met boomstambanken. Ook de wortel teak salontafel is een unieke tafel. Elke boomwortel is immers anders. Deze tafels kunnen met en zonder glasplaat geleverd worden. Wij bieden ook kleine meubelen aan, zoals cd-rekken, side tables en wijnrekken en –kasten. Bij ons kunt u dus terecht voor veel meer dan alleen industriële meubelen voor uw woning in Leiden.

Bezoek onze woonwinkel en laat u verrassen!

Voor mooie industriële meubelen nabij Leiden hoeft u niet ver te zoeken. Onze woonwinkel vindt u in de passage in Woonhart Zoetermeer. Wij hebben een ruime voorraad meubelen, welke deels te bewonderen zijn in onze woonwinkel. Wanneer u specifieke wensen heeft kunt u deze aan ons kenbaar maken. Wij gaan zelf naar Indonesië om onze teakhouten meubelen te kopen. Dit stelt ons in staat maatwerk te leveren. Ook telefonisch en via ons online contactformulier zijn wij bereikbaar voor u. Wij zijn er om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden!


Industriële meubelen LeidenIndustriële meubelen Leiden

Industriële meubelen Leiden Industriële meubelen Leiden Industriële meubelen Leiden