Boomstronk tafel Den Haag

Met een boomstronk tafel voor u in Den Haag beschikt u over een meubelstuk dat onderscheidend is in zowel uiterlijk als degelijkheid. Deze tafels zijn van nature tot in bepaalde mate uniek in hun uiterlijk, maar volkomen uniek in hun uitstraling. Dit, vanzelfsprekend, is het gevolg van het gebruikte materiaal. Als u de keuze maakt voor een boomstronk tafel voor u in Den Haag, dan maakt u de keuze voor meer dan alleen een meubelstuk dat onderscheidend is in het uiterlijk. U maakt een keuze voor een meer dan degelijk product dat vele jaren mee moet gaan en als het ware met u meeleeft. De kwaliteit wordt bepaald door het gebruikte hout en de vakman die de tafel vervaardigt.

Voor alle keuze voor uw boomstronk tafel voor u in Den Haag en een garantie in kwaliteit bent u bij Dessa aan het juiste adres.

Met onze winkel in Zoetermeer en ons 3000 m2 grote magazijn beschikken wij over de grootste collectie teak- en koloniale meubelen van de regio. Ook voor boomstamtafels gemaakt van Meh hout bent u bij ons aan het juiste adres.

De boomstronk tafel voor u in Den Haag

Het spreekt voor zich dat deze tafels bij ons gemaakt zijn uit één stuk massief hout. U heeft bij ons zeer veel keuze als u op zoek bent naar een boomstronk tafel voor u in Den Haag. In onze winkel staat één van deze tafels, de overige worden bewaard in ons magazijn. Dit heeft ermee te maken dat de tafels, ook in dezelfde lijn, allen er zeer eigen uitzien.

Het hout dat gebruikt wordt is onderhevig aan unieke tekeningen, nuances in de kleuren en in hoe het blad aanvoelt.

Verschillende afmetingen zijn beschikbaar. Als u bij ons zoekt naar een boomstronk tafel voor u in Den Haag, dan kunt u ons mailen met de gewenste afmetingen en wij mailen u een foto. Liever nodigen wij u uit om een afspraak te maken.

U bent welkom

In ons magazijn bewaren we onze tafels. Omdat de beste keuze gemaakt wordt als u de kans krijgt om de tafels echt te beleven, wat u de kans geeft om verliefd te worden op die ene speciale tafel, kunt u bij ons een afspraak maken.

U kunt in ons magazijn de tafels goed bekijken en ervaren. Ook leveren wij bijhorende banken, die uiteraard ook afzonderlijk af te nemen zijn. Deze kunnen ook goed gebruikt worden voor de tuin.

Wij bieden u veel mogelijkheden, die voor een zeer groot deel afhankelijk zijn van uw wensen. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen of verzoeken heeft. Ook nodigen wij u uit om ons overige aanbod en de mogelijkheden die we u in deze willen aanbieden te ontdekken.


Boomstronk tafel Den HaagBoomstronk tafel Den Haag

Boomstronk tafel Den Haag Boomstronk tafel Den Haag Boomstronk tafel Den Haag