Boomstamtafel Leiden

De keuze voor een boomstamtafel in Leiden is een keuze voor een tafel die een mooie, natuurlijke uitstraling heeft. Het is een meubelstuk dat werkelijk uniek is en uitzonderlijk degelijk. Deze tafels zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar het gebruikte materiaal bepaalt voor een groot deel het uiterlijk. Kortom, als u een boomstamtafel in Leiden wilt kopen, dan wilt u meer dan alleen voldoende keuze. U wilt daarnaast ook de zekerheid van de beste kwaliteit. U zoekt een product dat is vervaardigd door de beste vakmensen met het beste hout.

Ook voor een boomstamtafel voor u in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres. Dessa.

Wij beschikken over de grootste collectie aan teakhouten meubelen in de regio. Daarvoor kunt u terecht bij onze winkel in Zoetermeer. Maar niet ons gehele collectie is daar te vinden. Wij beschikken ook over een magazijn dat 3000 m2 groot is. Ook de tafels worden gemaakt van Meh hout. Dit is een soort hardhout uit Indonesië die weet te voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Welke boomstamtafel zoekt u in Leiden?

Of u nu op zoek bent naar een salontafel of een eettafel, bij ons zit u goed. U ontdekt bij ons alle mogelijkheden voor een boomstamtafel in Leiden. Daarbij heeft u natuurlijk alle keuze voor verschillende uitvoeringen. Wat deze tafels daarnaast zo bijzonder maakt is dat ze ook buiten geplaatst kunnen worden. Het spreekt eigenlijk voor zich, maar het is de moeite van het vermelden waard. Wij bieden ook passende bankjes bij deze tafels. Het prachtige uiterlijk van deze tafels wordt gerealiseerd uit één stuk hout. Dit is een vereiste om tot de esthetische kwaliteiten te komen. En dit draagt natuurlijk bij aan de degelijkheid.

Het gebruikte hout kan op meerdere manieren bewerkt worden. Dit betekent onder andere dat u zeer veel keuze heeft in de verschillende lakken en dus de kleuren. Zo heeft u veel ruimte om een boomstamtafel voor u in Leiden af te stemmen op uw smaak.

Het kan niet genoeg benadrukt worden dat iedere tafel werkelijk uniek is. Ieder artikel heeft een eigen uitstraling, dankzij de eigen tekeningen en kleurnuances. Het gaat hier dus om een product waar er maar één van bestaat.

Ontdek onze mogelijkheden

Het zal duidelijk zijn. Als u bij ons een boomstamtafel koopt voor in Leiden, dan bieden wij u verschillende afmetingen en mogelijkheden. Zelfs een tafel die wordt aangeboden vanuit een staande lijn is werkelijk uniek. Als u interesse heeft in een van onze tafels, dan kunt u ons via de mail vragen naar de verschillende mogelijkheden. Vergeet niet uw wensen aan ons kenbaar te maken, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Het is helemaal ideaal als u contact met ons opneemt voor een afspraak. Zo kunnen we samen met u in ons magazijn uw tafel uitzoeken.


Boomstamtafel Leiden

Boomstamtafel Leiden

Boomstamtafel Leiden Boomstamtafel Leiden Boomstamtafel Leiden